TUR TIL VINTER - OL 2026 i ITALIA

Invitasjon til tur med Trøndersk Skilaug til Vinter OL i Italia 2026

Vi har valgt å reise i  første del av OL med avreise fra Værnes lørdag 6. februar, og retur fra Italia søndag 15. februar. Da flytider og priser normalt først er klare 11 mndr før avreise, er det pr i dag uklart hvilken destinasjon vi velger å benytte. Transfer fra flyplass til Cavalese inngår i prisen

Vi skal bo i sentrum av Cavalese hvor vi er godt kjent og har bodd tidligere, 6 km fra langrennstadion og 15 km fra hoppanlegget i Predazzo. Vi har booket rom på Alpine Hotel San Valier. Frokost er inkludert, utover dette har vi tilgang til svømmebasseng, jacuzzi og badstue.

Konkurranseprogrammet er pr dags dato ikke kjent, heller ikke prisen på arenabillettene. Disse er derfor ikke inkludert i prisen for turen.

Vi er heldige som har hotell sentralt i Cavalese. Som en konsekvens av dette, krever hotellet en snarlig bekreftelse fra oss på at vi står ved de reserverte rommene.  Du registreres som deltaker så snart  første depositum på kr 5 000,-  er betalt til  bankkonto nummer 4111 14 39107 . Påmeldingsfrist / betaling  er 15. oktober. 

NB: påmeldingen er bindende.

Det er begrenset antall plasser – ‘førstemann til mølla’ prinsippet vil derfor gjelde.

Som man vil forstå opererer vi med en antatt pris for turen som inkluderer; Reise med fly fra Værnes til flyplass nær Cavalese, transfer flyplass – Cavalese t/r og hotell i 7 netter. Det vil være med reiseleder fra Skilauget.

Vi baserer den antatte prisen på erfaring fra tidligere, utover dette må vi også ta høyde for valuta endringer frem mot avreise, hvilket kan slå begge veier.

Hvis spørsmål: ta kontakt med Kjellrun  mail: skilauget@gmail.com

  Pris   kr 31 000,-

  Depositum innbetales etter følgende plan

15.10.24  Dep kr 5000,-

20.02.25  Dep kr 7500,-

20.08.25  Dep kr 7500,-

20.11.25  Restbeløp